לחם טעים ופשוט מאוד להכנה שמתאים לפסח ולמי שמעוניין בלחם בריא ללא גלוטן
רכיבים:
- 8 כפות טחינה גולמית
- 4 ביצים
- 1 כפית אבקת אפייה כשרה לפסח או אבקת סודה לשתייה
- 1 כף סילן או דבש
- 1/2 כפית מלח
- לא חובה- זרעי חמניות, אגוזים מרוסקים שומשום
הוראות הכנה:
לחמם תנור על 200 מעלות, לערבב היטב את כל המצרכים ביחד, ליצוק לתבנית ולאפות כ-25 דקות (לשים לב שהחלק העליון לא ישרף).
להכניס סכין ולהוציאה ולבדוק שהיא יוצאת יבשה.
בתאבון!
טלפון – 077-3013439
מייל – legoutinfo@gmail.com
ווטסאפ – 0515101023
כתובת הקליניקה – בירנית 12, כוכב יאיר
ניתן להשאיר לנו הודעה ונחזור אליכם בהקדם!
מטפלים המעוניינים לקבל מידע נוסף והצעות מיוחדות > לחצו כאן
עקבו אחרינו בפייסבוק